Dokumenthantering

Mjukvara för hantering av dokument •

Om oss

Vi har tagit fram ett mjukvaruprogram som förenklar

Pergas AB grundades år 1993 och är ett produktbolag som marknadsför PDS, ett mjukvaruprogram som hanterar dokument för att underlätta för stora och små bolag att systematisera alla inkommande dokument och mejl. Företaget startades av Ola Hansson med grundidén att integrering av dokument ska gå smidigt till. Vi strävar efter att förenkla ditt företags vardag och hjälper både stora och små firmor. Det team som jobbar hos oss består av entreprenörer och utvecklare som brinner för det vi gör.

Hantering av dokument

Support tillgängligt för ert företag

Pergas AB erbjuder även support för att hjälpa ert företag att använda mjukvaran på bästa sätt. Vårt verktyg kan kopplas till externa system vid behov av åtkomst av relevant data från ert företags affärssystem. Vår support hjälper er att navigera rätt. Med gedigen erfarenhet kan vi guida er genom systemet för att ni ska kunna utnyttja det till fullo och bli ännu mer effektiva.

Dokumenthantering som underlättar för stora och små bolag

Vårt mål är att tillföra expertis om dokumenthantering till ert företag för att förenkla hantering av denna. Detta ger er mer tid att fokusera på er kärnverksamhet. Alla dokument och mejl kan enkelt spåras och ni får lätt åtkomst till dessa när ni behöver dem snabbt.

Vi erbjuder en mjukvara som passar de flesta företag som i dagsläget använder Microsoft Office.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som kan hjälpa till med hantering och lagring av dokument.

  Adress:
  Hertig Karlsgatan 2
  582 21 Linköping

  Telefon:
  010-525 29 79

  E-post:
  offert@dokumenthantering.net

  Orgnr:
  556597-2303

OM OSS

När du söker efter ett företag som kan hjälpa till med hantering och lagring av dokument.

Dokumenthantering.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Pergas AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping

010-525 29 79

offert@dokumenthantering.net

Orgnr:
556597-2303